Altijd de scherpste prijzen

Producten van top kwaliteit

Elke dinsdag nieuwe acties

Gratis verzending vanaf € 100

Registreer u nu om naast onze weekaanbiedingen ook onze vaste scherp geprijsde producten te zien!

Over Horti24

Horti24 is een platform dat geselecteerde en betrouwbare fabrikanten verbindt met slimme telers middels een divers pallet aan producten. Dit alles zonder poespas en zonder gedoe.

Horti24 brengt de producten onder de aandacht en zorgt voor de verbinding. De producten worden vervolgens snel en direct vanuit de fabrikant geleverd. Geen onnodige schakels, geen ruis en geen overbodige kosten. U klikt, betaalt en krijgt snel geleverd.

Bij ons geen kosten van koffiedrinkende vertegenwoordigers of dure doorschuif magazijnen. Wij besparen liever kosten voor de fabrikant en verlenen korting aan de teler.

U hoeft bij ons ook niet een totaalpakket af te nemen. U kiest gewoon de wekelijkse aanbieding die bij u past, zonder verdere verplichtingen.

Ons motto is niet voor niets “No nonsense. Just good!”.

Nieuwsgierig geworden? Meld u aan voor de wekelijkse aanbieding en probeer het gewoon eens. Ervaar het gemak van Horti24.

Specifiek voor fabrikanten
Zoekt u een extra verkoopkanaal voor bijvoorbeeld overschotten, een second brand of gewoon voor extra sales? Laat u verrassen door onze mogelijkheden en neem dan contact met ons op via sales@horti24.com

Specifiek voor telers
Heeft u specifiek een product nodig? Plaats bij ons een zoekopdracht. Wellicht kunnen wij de verbinding leggen die u zoekt. zoek@horti24.com